Ferske vårruller

Ferske vårruller er perfekt som fingermat eller snack, bare lag nok, største problemet med ferske vårruller er at de blir fort spist opp.

8stk rispapir
100g risnudler
1stk agurk
100g renset kokt kongekrabbe eller snøkrabbe
1 bnt koriander og eller sweet basil blader (fåes kjøpt på astiatiske butikker)
Cashew nøtter
Hoisin sauce (fåes kjøpt på asiatiske butikker)
Sesamfrø

Kok vann og hel dette over risnudlene, la disse trekke til de er ferdige, sil og avkjøl i kaldt vann, sil igjen og vend inn litt olivenolje slik at de ikke klisterer seg sammen. Kutt agurken i staver og fjern frøene i midten. Grovhakk koriander og sweet basil. Dypp et rispapir i kaldt vann til det blir mykt. (Det tar ca 20 sekunder) Ikke la det ligge for lenge, da blir det vanskelig å rulle. Legg det bløtlagte rispapiret på et fuktig kjøkkenhåndkle. Midt på rispapiret legger du først litt nudler, så 2 staver med agurk, kongekrabbe/snøkrabbe, de grovhakket urtene og litt cashewnøtter. Brett først inn to av sidene, rull så rispapiret så stramt som mulig uten at rispapiret blir ødelagt. Server vårrullene med hoisin saus og litt sesamfrø.

Relaterte oppskrifter
Kontakt oss

Vi er ikke online akkurat nå. Men send oss en e-post så svarer vi så snart vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Skriv inn et søkeord og trykk enter

Risotto med kongekrabbeGrillet kongekrabbe med estragonsmør