Snøkrabbe med sopp, mais og soyasjy

Dette er en rett med mye kraftige smaker. Her passer all slagssopp, og er perfekt på en kald høstkveld med selvplukket sopp.

300g assortert sopp
2 kolber fersk mais
100g spinat
16 fine ledd rå snøkrabbe
4 ss smør
4 kvaster timian
2 fedd hvitløk
4 ss soya saus
Salt og pepper

Først koker du maisen i lettsaltet vann i 4-5 minutter. Avkjøl mais i kald vann og kutt maiskornene av kolben. Kutt så soppen opp i fine biter og stek disse i en varmstekepanne med litt solsikkeolje. Tilsett maisen og stek den sammen med soppen. når dette er fint og gyldent tilsetter du spinaten og vender dette fort inn i soppen og maisen. Ta dette ut av stekepannen, men sett stekepannen tilbake på varmen og stek snøkrabben i smør. Ha i timian og hvitløk og stek til krabben er fin å gylden. Ta krabben ut av stekepannen, men ta vare på stekesjyen som er i pannen. Tilsett soyasaus og smak til med salt og pepper. Sil sjyen og server den sammen med krabben, soppen, maisen og spinaten.

Relaterte oppskrifter
Kontakt oss

Vi er ikke online akkurat nå. Men send oss en e-post så svarer vi så snart vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Skriv inn et søkeord og trykk enter

Potetpurreløksuppe med snøkrabbeSalat med kongekrabbe, cashew og avokado