Pasta med estragon og snøkrabbe

En god hverdagsrett, som går fort å lage.

600g tagliatelle
300g renset kongekrabbe eller snøkrabbe
2stk sjalottløk
2fedd hvitløk
4kvaster estragon
3ss smør
sitron
Salt og pepper

Kok pastaen som anvist på pakken. Mens du koker pastaen fin kutter du sjalottløken, hvitløk og estragon. Har du ikke estragon funker det fint med andre urter som persille eller gressløk. Stek kongekrabben i en stekepanne sammen med smør, sjalottløken, hvitløk og urter. Sil pastaen ha denne over i stekepannen sammen med krabben. Vend pastaen godt inn i smøret og smak til med salt, pepper og sitronsaft.

Relaterte oppskrifter
Kontakt oss

Vi er ikke online akkurat nå. Men send oss en e-post så svarer vi så snart vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Skriv inn et søkeord og trykk enter

Ristet brød med hjertesalat, dill og krabberøreCrabroll