Salat med kongekrabbe, cashew og avokado
En enkel, sunn og rask salat, Perfekt til lunch eller en lett middag!
4 stk hjertesalat eller lignende salat
Kokt eller rå kongekrabbe eller snøkrabbe
2 stk avokado
Cashewnøtter
1 liten tommel med ingefær
1 stk rød chili
1 neve koriander
Saften og skallet av en lime
4 ss olivenolje
Her kan du bruke den krabben du vil, kokt eller rå. Bruker du rå, steker du den i en varmstekepanne. Bruker du kokt er det bare å rensekrabben, så er den klar til servering. Riv salat i passe biter og vask den i iskaldt vann slik at den blir crispy og fin. Finkutt ingefær, chilien og skallet fra limen. Bland dette med olivenolje og limesaften. Ha denne dressingen i en stor bolle og bland dette med krabbe, salat og advokado. Rett før servering strør du grovkuttet koriander og cashewnøtter over.