Rekechips med creme fraiche og snøkrabbe

Perfekt som tapas eller canapè. En liten munnfull, proppet med smak

Rekechips
Kokt og renset kongekrabbe eller snøkrabbe
Creme fraiche
Dill
Rødløk

Rekechipsene kan du enten kjøpe ferdig «poppet» eller kjøpe rekechips som du må fritere selv. Det siste er det beste, da kan du fritere chipsene rett før servering, da blir de ferskest og veldig crispy. Fritere de i en kjele med varm solsikkeolje (ca180grader) i 10-15sekunder. De vil nesten med engang du legger de i olje «blåse seg opp» ta de ut av olje med en steke pinsett og legg de over på litt kjøkkenpapir slik at de får rent av seg overflødig fett. Rekechipsene skal ikke få farge, de skal være hvite og sprø. Legg på litt creme fraiche, kokt krabbe, finkuttet rødløk og dill

Relaterte oppskrifter
Kontakt oss

Vi er ikke online akkurat nå. Men send oss en e-post så svarer vi så snart vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Skriv inn et søkeord og trykk enter

CrabrollKongekrabbe med brød, majones, sitron